پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۲۵

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری یزد:

هفته پژوهش و فناوری در استان یزد برگزار می شود

هفته پژوهش و فناوری در استان یزد برگزار می شود

یزد ـ مدیر کل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری یزد از برگزاری هفته پژوهش و فناوری امسال با شعار «پژوهش اثربخش، فناوری ارزش آفرین و رونق تولید» خبر داد.

افسانه شهابی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هفته استانی پژوهش و فناوری سال جاری از ۱۶ تا ۲۲ آذرماه و هفته ملی پژوهش و فناوری از ۲۳ الی ۲۹ آذرماه برگزار خواهد شد.

عضو ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری استان ادامه داد: نامگذاری یک هفته ‌با عنوان هفته پژوهش و فناوری حاکی از اهمیت موضوع تحقیق، پژوهش و فناوری در راستای توسعه پایدار در سطوح مختلف در استان است.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری افزود: در این هفته دو جشنواره در بخش دانش آموزی و پژوهش و فناوری به منظور تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری و دانش‌آموزان پژوهشگر و فناور و یک نمایشگاه تحت عنوان نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار برگزار خواهد شد.

شهابی‌پور به نامگذاری روزهای این هفته اشاره و خاطرنشان کرد: روز شنبه شانزدهم آذر ماه نخستین روز این هفته با عنوان «پژوهش و فناوری، مدرسه، دانشگاه و جامعه» نامگذاری شده که در این روز مراسم زنگ پژوهش، تقدیر از دانش‌آموزان نمونه و بازدید از دانشگاه‌ها، صنایع و مراکز تولیدی انجام خواهد شد.

‌وی گفت: روز یکشنبه ۱۷ آذر ماه که دومین روز هفته پژوهش و فناوری است با عنوان «پژوهش، فناوری و توسعه» نامگذاری شده است و برنامه‌هایی توسط دستگاه‌های اجرایی با رویکرد توسعه در این روز برگزار می‌شود.

عضو ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری استان ادامه داد: سومین روز این هفته مورخ ۱۸ آذرماه «گام دوم در پژوهش و فناوری» نام دارد و ‌در این روز برگزاری مراسم هفته پژوهش و فناوری توسط دستگاه‌های اجرایی با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب برگزار می‌شود.

‌شهابی پور افزود: ۱۹ آذرماه نیز با عنوان «پژوهش، فناوری و رونق تولید» نامگذاری شده است و افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار و همچنین تجلیل از پژوهشگران، کارآفرینان، ایده‌های برتر و دستگاه‌های ‌برگزیده انتخاب شده از برنامه‌های این روز است.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری خاطرنشان کرد: روز چهارشنبه ‌بیستم آذرماه مصادف با پنجمین روز هفته پژوهش، به عنوان «پژوهش، فناوری و اثربخشی اجتماعی» انتخاب شده و ۲۱ آذرماه و ششمین روز این هفته با عنوان «پژوهش، فناوری ‌و مشارکت ملی» نامگذاری شده است.

شهابی پور ابراز امیدواری کرد: با توجه به راهبرد توسعه اقتصاد دانش بنیان و برنامه ریزی و هماهنگی های صورت گرفته، هفته پژوهش و فناوری استان یزد به نحو مطلوب برگزار شود.

کد خبر 4786543

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha